Обука за примену стандарда постигнућа за предмет Cтрани језик у основној школи

Обука за примену стандарда постигнућа за предмет Страни језик за наставнике у основној школи (Енглески језик, Француски језик, Немачки језик, Руски језик, Италијански језик и Шпански језик) почиње у четвртак 22.11.2018 године.

Приступ платформи за обуку за примену стандарда постигнућа за предмет Страни језик омогућен је на линку www.moodle-zvkov.edu.rs

Сви полазници курса добиће на време, на лични мејл,  своје приступне податке путем којих ће приступати Мудл платформи на којој ће бити постављени курсеви.

Полазници обуке су у обавези да обуку похађају 8 сати у наведеном периоду реализације обуке, поштујући инструкције везане за динамику специфичних активности у оквиру обуке.

Током трајања курса полазници ће моћи да прате јасна видео упутства и текстуална обавештења на самом курсу и моћи ће да комуницирају са својим модераторима, који ће им бити стална подршка.

Важно је да полазници проуче све лекције, учествују у свим форумским дискусијама, ураде оба задатка и попуне Евалуациони упитник како би успешно завршили обуку и у складу са тим добили уверење о стручном усавршавању ван установе у трајању од 8 сати.

У сусрет будућој сарадњи, срдачан поздрав,

Тим за организацију обуке