Летња школа за администрацију система за управљање учењем Мудл

У оквиру пројекта Премошћавање дигиталног јаза у Србији за најугроженију децу који реализују УНИЦЕФ, Министарство просвете и Делегација Европске уније у Републици Србији реализује се, у сарадњи са Заводом за вредновање квалитета образовања и васпитања, програм стручног усавршавања Обука школских администратора основних и средњих школа за рад у систему за управљање учењем.

Током ове онлајн обуке полазници ће бити обучени за:

  • Креирање и подешавање онлајн учионица (подешавање језика, постављање блока за праћење завршетка активности, уписивање наставника, одређивање датума и времена отварања и затварања учионица и подешавање њихове доступности);
  • Упис ученика у онлајн учионице (аутоматизовано коришћењем кохорти, додавање нових или брисање одсељених ученика);
  • Креирање резервних копија онлајн учионица и њихово постављање за нове ученике (у новој школској години).

Обука је бесплатна и акредитована на 32 бода стручног усавршавања. Реализује се онлајн. На обуку се могу пријавити сви заинтересовани наставници и стручни сарадници. Полазници ће имати могућност да похађају обуку у сопственом темпу све до 31. августа 2023. године, када ће она бити затворена.

Приjаве се врше попуњавањем ПРИЈАВНОГ ФОРМУЛАРА и трају до недеље, 25. јуна 2023. у 23:59 часова.

Пријављени кандидати биће уписивани на обуку у три наврата – 16, 21. и 26. јуна.

Параметри за приступ обуци биће достављени кандидатима са адресе mmspodrska@gmail.com на њихове имејл адресе 17, 22, и 27. јуна. Молимо све колеге пријављене на обуку да наведених дана, осим пријемног сандучета, провере и нежељену пошту (енгл. Spam).

Контакт адреса и техничка подршка: mmspodrska@gmail.com