Позив за учешће у обуци „Онлајн и хибридна настава у дигитално компетентној установи“

Завод за вредновање квалитета образовања и васпитања спроводи четврту итерацију бесплатне обуке Онлајн и хибридна настава у дигитално компетентној установи. Ова обука намењена је наставницима, стручним сарадницима, директорима и просветним саветницима из основних и средњих школа, те школских управа са територије Републике Србије.

Обука ће бити отворена 6. новембра 2023. године у 10 часова и трајаће 4 недеље. Биће организована у онлајн окружењу и модерисана. У фокусу обуке јесте образовно искуство које ће полазници стећи учећи у онлајн простору и формирање, за професију наставника драгоцених вредносних судова утемељених у том искуству. Такође, током обуке полазници ће стећи увид у препоручене начине коришћења расположивих отворених образовних ресурса (попут РТС часова) у циљу успостављања функционалне хибридне наставе у својим школама.

Полазници који успешно заврше све предвиђене активности и проуче све материјале добиће уверење о успешно савладаном програму стручног усавршавања у трајању од 32 сата.

Наставници, стручни сарадници, директори и просветни саветници заинтересовани за похађање ове обуке потребно је да попуне ПРИЈАВНИ ФОРМУЛАР до суботе 4. новембра 2023. у 23:59h. Број места за учешће на овој обуци је ограничен. Особе које се прве пријаве и коректно унесу своје податке биће позване да похађају обуку.

Одабраним полазницима који задовољавају наведене услове биће достављени параметри за приступ платформи за онлајн учење Завода за вредновање квалитета образовања и васпитања у недељу 5.11.2023. године.

Уколико желите, прочитајте шта су полазници претходне итерације обуке издвојили као њена битна обележја.